Bibliografiske data Danish bibliographic data bibdata.dk

Fermentering 2.0(2017)

Søren EjlersenDitte IngemannMarie HolmAarstiderne firmaSandor Katz

Indhold: Fermenteringens muligheder ; Jordforbindelse og råvarer ; Gastronomi ; Konservering ; Når vi spiser fermenterede planter ; Sennep & ketchup ; Mashes & saucer ; Pickles ; Chutney ; Kraut og kimchi ; Spreads ; Bær & frugter ; Dressinger ; Juicer, saft & shots + kombucha

gæringkonserveringsyltningKonservering og opbevaring af næringsmidlerDK5/64.13

Består af:https://bibdata.dk/object/870970-basis:53014712https://bibdata.dk/object/870970-basis:53014704

0

Data som schema.org json


Inspiration:

Dette site er en del af bibspire.dk. Det bruger DBCs webservices som datakilde, så der kan forekomme data, der kun kan bruges i projekter med biblioteker der abonnerer på disse.